Disclaimer

Website

Deze website is eigendom van: Geluidservice Nederland

Inhoud
Hoewel de informatie op deze website met de grootste zorg is samengesteld en het onderhoud van deze website zo zorgvuldig mogelijk gebeurd kan voor de juistheid en volledigheid niet worden ingestaan.
De eigenaar van de site aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website noch voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website opgenomen informatie en/of gevolgen die hier eventueel uit voort zouden komen.

Auteursrechten
De eigenaar van deze website is tevens eigenaar van alle afbeeldingen, logo's en animaties die op de site gebruikt worden.
Verveelvoudiging van informatie, logo's, animaties en / of foto- en beeldmateriaal met het doel deze te exploiteren of openbaar te maken is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming van de de eigenaar van deze site.

Schermresolutie
De website is het beste te bekijken met een schermresolutie van 1024 x 768 pixels (of hoger) en wordt door alle gangbare, moderne browsers ondersteund. Regelmatig wordt de site gecontroleerd op validiteit.


 

Colofon

Ontwerp en onderhoud website
Deze website is ontwikkeld door teKiek! webdesign te Oosterstreek.
Copyright 2011

Foto's en overig beeldmateriaal.
De foto's op deze website zijn met toestemming gebruikt van derden of zijn vervaardigd door de eigenaar van de website.

Correspondentieadres
Wilt u contact opnemen dan kunt u elders op deze website contactgegevens vinden.