Hiernaast vindt u een kleine selectie van onze recente opdrachten, zowel congressen als beurzen, muziekfestivals etc.

 

 

 

Portfolio

 

 

 

Van 17 t/m 19 mei stonden we met geluid en licht op het Oerrock festival in Ureterp met bands als Audio Adam, Killer Queen e.a. 

Oranjebal XL Café op 3 mei 2014 in Renswoude verzorgden wij het geluid en licht voor o.a. Nielson en Frans Duijts

Januari 2014: In opdracht van Party Service Nederland veranderden wij het oude zendgebouw in een sfeervolle feestlokatie in Radio Kootwijk met Candy Dulfer

Wat een super mooie opdracht was dit de grote kerk in Goes voorzien van geluid en licht voor het bedrijfsfeest van Wintershall in januari 2015 in opdracht van PSN. Met Caro Emerald op het podium.

30 april 2016  mochten we wederom de techniek verzorgen voor het Oranjebal in Renswoude een super mooi plaatje , in samenwerking met MTN support, HP support en Sense Effects. Oranjebal Renswoude bedankt!

 

Dit jaar van 5 t/m 14 augustus 2016,  voor ons alweer de achtste Horizontoer die we hebben mogen verzorgen met geluid. Het enige  zeilende festival langs de waddeneilanden met de start in Harlingen

2 podia  mochten we verzorgen met geluid en licht tijdens de Music Meeting in Gorredijk op 29 oktober 2016 in opdracht van Kik Events.

Voor Killer Queen (UK) mochten we ook geluid en licht verzorgen op 18 november in Veenendaal en 19 november in Steenwijk. Waren weer mooie shows met mooie plaatjes!